Kortspel och Kortlekar
Poker
Startsida  
Auktion Auktion
Belote Belote
Beredskap Beredskap
Bezique Bezique
Bismarck Bismarck
Bismarck Black Jack
Bluffstopp Bluffstopp
Capot Capot
Cribbage Cribbage
Dam Dam
Ecarté Ecarté
FEmhundra Femhundra
Gris Gris
Gurka Gurka
Hej knekt Hej knekt
Hjärter Hjärter
Jamaica Jamaica
Knekt Knekt
Komet Komet
Mas Mas
Michigan Michigan
Piquet Piquet
Poker Poker
Priffe Priffe
Rödskägg Rödskägg
Samba Samba
Stopp Stopp
Svälta Räv Svälta Räv
Trumf Trumf
Texas hold'em Texas hold'em
Vändåtta Vändåtta
Whist Whist

Dagens tips: Hur du får ut det mesta av att spela Blackjack

Blackjack är i huvudsak är det det mest spelarvänliga spelet i världen, så länge du vet vad du gör. I slots och spins är det bara att trycka på en knapp, men precis som i poker är Blackjack ett spel där skicklighet är inblandat. Det finns regler som de flesta inte vet, men som kan vara skillnaden mellan att vinna och förlora. De allra mest grundläggande reglerna för Blackjack handlar om att veta när du ska dra ett kort, dubbla, splitta eller försäkra.

I spins och slots är det en viss procent av spelen som ger vinst, men i Blackjack kan man påverka oddsen. Statistiskt ökar du oddsen till din fördel om du får ett par åttor eller ess, då bör du dela dem. Två åttor ger 16, vilket är den värsta blackjackhanden. Två kort som är värda 10 per styck blir totalt 20, och det är en för bra hand för att riskera att dela den och få något sämre. Blackjack är visserligen ett chansspel, men lugn, mekanisk beräkning är viktigt. Tålamod, och uthållighet är det som gör hela skillnaden. Oavsett vad du hör, kort och långsiktig strategi spelar ingen roll, för Blackjack är ett spel av matematiska sannolikheter. Använd ditt huvud, inte ditt hjärta och håll dig cool. Att ha studerat statistik gör allting lättare (eller åtminstone mer förutsägbart). Om du till exempel vet att om dealern står på sjutton, så förlorar han 29% av tiden. Det blir lättare för dig att göra utbildade gissningar.

Free spins varje dag

För att spela Blackjack måste man satsa pengar, men det finns andra spel där man faktiskt kan få spela och vinna helt utan kostnad. Med gratissnurr på spelmaskiner kan man vinna en hel del, så ta en titt på listan med dagens free spins och ta del av riktigt bra erbjudanden och bonusar av hög kvalitet. Oavsett om man gillar maskiner eller spelbord så finns det något som passar de flesta på ett onlinecasino i dag.

Blaise Pascal skapade en sannolikhetsteori som tillämpas på Blackjack, något man inte behöver bry sig om när man spelar free spins. Den statistiska teorin kan faktiskt vara rolig att läsa, och man behöver inte vara ett mattegeni för att lyckas vara framgångsrik i spel. Bara att veta de grundläggande reglerna kommer att väsentligt vända oddsen till din fördel. Att räkna kort förbättrar bara dina chanser med en bråkdel, så den allmänna tumregeln är att det inte är lönt att göra det om du inte är proffs.

Din mentala inställning, hur du svarar på händelser som du inte har kontroll över, är viktig när du spelar, oavsett om du spelar på Blackjack eller på spins. Oavsett om du spelar på fotboll, börsen eller Blackjack så kommer du för det mesta att förlora. Enligt all statistik kommer du att förlora fler händer än vad du vinner, så tänk på att det inte handlar om en enda hand eller session, och ha inte så bråttom. Kom ihåg att du spelar för skojs skull och med riktiga pengar. Sitt bara på blackjackbordet när du är mentalt förberedd, och sluta spela när du har vunnit.Partners

Hitta Allt Startsida
Roliga Filmer
Roliga Annonser
Mediafel
Mobilspel
Java Konsult
Kortlänkar - Länkvänner 1 | 2 | 3